Trobada Ecumènica a l'Ermita de Bruguers de Gavà - 27 de març de 2010

El dissabte 27 de març, a les 11 h. del matí, va tenir lloc a l’ermita de Bruguers de Gavà una trobada ecumènica. Comentaristes bíblics, evangèlics i catòlics, que habitualment escriuen al blog de Comentaris Bíblics Interconfessionals, van prendre contacte entre ells per primer cop per fer una reflexió conjunta i decidir quin ha de ser el camí que s’ha de seguir en el futur, en aquest projecte ecumènic.

La invocació a l’Esperit Sant com a veritable guia de la trobada i la pregària fraternal va ser molt enriquidora, afavorint la comunió entre els assistents i el motor de les propostes que van sorgir en la reunió.

Continuar aprofundint els textos bíblics, dins d’aquest marc ecumènic i seguint la premissa del blog, que és el verset 2 del capítol 12 de la carta als Hebreus: “Tinguem la mirada fixa en Jesús, el qui ens ha de guiar pel camí de la fe i el qui la porta a la plenitud.”, va ser la línea de fons, aprovada per majoria, que cal esmerçar per continuar creixent mútuament en aquest petit espai ecumènic que ofereix el blog.

La trobada va acabar amb un dinar fratern i amb el desig d’una propera trobada.

Secretaria de la Delegació Diocesana d’Ecumenisme
i Relacions religioses del Bisbat de Sant Feliu.

Comentaris