Diumenge 4 de durant l'any - 31 de gener de 2016


   “L’Esperit del Senyor reposa sobre meu”, llegia Jesús a la sinagoga diumenge passat. Els textos bíblics d’aquest diumenge ens parlen de la crida que Déu fa als seus missatgers. No neixem profetes sinó que és Déu que ens escull, No hem de treballar « pel » Senyor, sinó fer la feina « del » Senyor que no es limita a un sol poble, sinó a totes les nacions. Aquesta primera lectura ens fa veure que la nostra missió és de ser portaveu de Déu, dir les seves paraules, sense por.
   En la segona lectura, Pau s’enfronta a un clima hostil sobre els diferents carismes: n’hi ha molts però cal que siguin animats per l’Esperit d’amor. Ens invita a seguir aquest camí tan fratern.
   L’Evangeli ens revela Al que se’ns presenta com a enviat de Déu: L’Esperit del Senyor reposa sobre meu, perquè ell m’ha  ungit”. Jesus vol donar a entendre que és el Messies. El Déu veritable és de tots i en tots. No podem sentir-nos en comunió amb Ell  si no acceptem el seu projecte d’amor universal. Jesús vol portar-nos a sortir dels nostres campanars, les nostre fronteres. Ens crida tots a ser deixebles seus i missioners. La veritable Església de Jesucrist ha de ser oberta al món sencer.

Maïté Cabié - Vedruna
Antena GERFEC Espanya


   .

Comentaris