Diumenge 4 de Pasqua - 25 d'abril de 2021

 

L’amor de Déu es manifesta en cadascú de nosaltres. Ell ens va estimar primer i va enviar el seu fill per a donar la seva vida per a nosaltres i oferir-nos la salvació. Mireu quina prova d'amor tan gran ens ha donat el Pare: que siguem declarats fills de Déu. I ben cert que ho som! Per això el món no ens reconeix, perquè no l'ha reconegut a ell.(1a Joan 3:1)

Jesús, durant el seu temps entre els homes va mostrar i parlar d’aquest amor a tots aquells que el van voler escoltar, amb un llenguatge senzill i comprensible per a tothom, com quan ho compara amb la dedicació del bon pastor que dona la vida per les seves ovelles, i ensenyar el que havia vingut a fer: estimar-nos i oferir la seva vida a canvi de la nostra, aquesta era la seva missió ens diu. Déu és amor i nosaltres no podem fer més que estimar-lo, creure en ell, deixar que sigui Ell qui dirigeixi cada pas que fem, lloar-lo amb tot el nostre cor, amb totes les nostres forcesLloeu el Senyor, totes les nacions,aclameu-lo, tots els pobles!(Salms 117:1),i parlar a tothom del que Déu ha fet a les nostres vides per tal que també puguin conèixer i experimentar aquesta amor que nosaltres sentim. Podem dir com va dir Jesús que aquesta és la nostra missió?Estem preparats?És un gran repte, hem d’estar a punt, sempre endavant amb força i amb goig.

L’amor de Déu és el més gran regal i sempre i en tot moment siguem un poble alegre i mereixedors d’aquest amor.... la salvació no es troba en ningú més, perquè no hi ha sota el cel cap altre nom concedit als homes en el qual puguem ser salvats. (Fets 4;12)

 

Noemí Cortès

Presidenta de la IBEC (Institució Bíblica Evangèlica de Catalunya)

 

Comentaris