Diumenge 23 de durant l'any - 4 de setembre

Mateu 18, 15-20

Jesús ens va ensenyar que els dos manaments més importants de tota la Paraula de Déu son el d’estimar a Déu amb tot el cor, l'anima i les forces i el d’estimar als altres com a nosaltres mateixos (Lluc 10,27).
Ara, la lectura de avui senyala, per una banda, l’obstacle més gran a la hora d’obeir aquests manaments (el pecat), i per altra banda, una visió del gran potencial que s'allibera quan realment aconseguim viure així.
El pecat trenca les nostres relacions, amb Déu i amb el nostre germà. Per això, és una cosa molt seriosa, i s'ha de tractar. S'ha de tractar, però amb amabilitat i paciència, sense avergonyir innecessàriament i donant àmplies oportunitats de penediment i restauració.
Perquè units en el amor per Déu i els uns pels altres, tenim un poder i una autoritat molt més enllà d’allò que ens podem imaginar. (Efesis 3:20) Juntament amb el cel lligarem les tenebres i alliberarem la gracia i la benedicció de Déu. Coneixerem una confiança amb el Pare de tal magnitud que totes les nostres peticions es faran realitat.
I, encara més que tot això: gaudirem de la presencia manifesta del mateix Senyor Jesús.
Estem disposats a deixar enrere el pecat, perquè aquest somni de Jesús es pugui fer realitat?
Pare, reconeixem la serietat del nostre pecat i de tot allò que produeix separacions entre nosaltres, i et demanem perdó. Esperit Sant ajuda’ns a escoltar-nos, respectar-nos i esdevenir units per a què tot el poder i la presència del Senyor Jesús es facin visibles enmig nostre.
Amén.




David Rhoton
Comunitat Cristiana La Vinya – Gavà

Comentaris