Diumenge 11 de durant l'any - 17 de juny


Ezequiel 17,22-24 i Marc 4,26-34



"...N'esqueixaré el rebrot més alt i tendre i el plantaré
al cim d'una gran muntanya?" (v. 22b)  De què està parlant?
De Jesús: "El servent ha crescut davant d'Ell com un rebrot." (Isaïes 53:2a)
Y, aquest rebrot "arribarà a ser un cedre majestuós.  S'hi ajocaran ocells de tota mena, viuran a l'ombra de les seves branques." (Ez. 17,23b)
Jesús deia una cosa molt semblant del Regne de Déu: "va creixent i arriba a fer-se més gran que totes les hortalisses, amb unes branques tan grosses que els ocells del cel fan niu a la seva ombra." (Mc. 4,32b)

Quan veig les noticies i escolto com la nostre societat es va apartant cada vegada més dels valors de l'honestedat, generositat, comunitat, etc., a vegades em trobo en una lluita.  Per una banda sembla que tot s'està anant com més va pitjor.  Però per l'altre diu Déu que Jesús i el Seu Regne van creixent fins que la seva majestat i grandesa reben el reconeixement de tots i donin protecció a tots.  Lluito per mantenir la meva fe en què, malgrat les aparences, Déu està present i fent la Seva obra.
Coneixes aquesta lluita també?
El Apòstol Pau diu, "..Fem camí per la fe, sense veure-hi." (2 Corintis 5:7)
Així, doncs, tenim avui una oportunitat excel·lent per créixer en la fe: decidir pensar i confiar en que encara ara mateix, malgrat qualsevol circumstancia o dificultat, Jesús i el Seu Regne estan creixent aquí a Catalunya.  I seguiran creixent, perquè ho diu Déu. "Tota la terra és plena de la seva glòria.(Isaïes 6:2b)
Veus la seva glòria a prop teu?

Et lloem, Pare, perquè ets el Déu sobirà per damunt de qualsevol altre poder.  Senyor Jesús, et donem tota la glòria perquè sempre estàs a prop nostre per protegir-nos i ajudar-nos.  Esperit Sant, omple'ns de fe en la majestat i grandesa de Jesús i obre els nostres ulls per veure la Seva glòria.
Amén.

David Rhoton
Comunitat Cristiana La Vinya – Gavà

Comentaris